Aelbrechtskade 47, ROTTERDAM

Omschrijving

het appartementsrecht dat recht geeft op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede verdieping met afzonderlijke berging op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend 3022 HL Rotterdam, Aelbrechtskade 47, kadastraal bekend gemeente Delfshaven sectie I complexaanduiding 4349-A, appartementsindex 25, uitmakende het vierentwintig/éénduizend tweehonderd elfde onverdeelde aandeel in de gemeenschap bestaande uit een perceel grond met de daarop gebouwde opstallen, omvattende zeven en dertig woningen met toebehoren, zes bedrijfsruimten en vijf carports, plaatselijk bekend Craandijkstraat 6, 8 en 10 en Aelbrechtskade 32 tot en met 47 (even en oneven), 48ABCD, 49ABCDEFHGI, 50, 51, 52, 53, 54 en 56ABCDEF te Rotterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Delfshaven sectie I nummers 2016, 4164, 3442, 1389, 4032 en 4334, tezamen groot twintig are en éénenzestig centiare (20 a en 61 ca);
op welk registergoed Publiekrechtelijke beperkingen rusten, te weten:
- een kennisgeving, vordering, bevel, beschikking Wet bodembescherming afkomstig uit stuk register hypotheken 4 deel 78645 nummer 00114 ingeschreven op dertig juli tweeduizend twintig;
- een kennisgeving, vordering, bevel, beschikking Wet bodembescherming afkomstig uit stuk register hypotheken 4 deel 78651 nummer 00155 ingeschreven op dertig juli tweeduizend twintig;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. Een ieder die een bieding (onderhands of ter veiling) doet wordt geacht van de inhoud van deze documenten kennis te hebben genomen.

Alvorens tot gunning wordt overgegaan dient door de koper een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EURO 15.000,00.

Bieders en mijners dienen zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt.



Bezichtiging

Geen bezichtiging mogelijk

Kenmerken

Type registergoed
Galerijwoning
Gebruik
Onbekend
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
2007
Oppervlakte wonen
95 m2
Kadastrale omschrijving
kadastraal bekend gemeente Delfshaven sectie I complexaanduiding 4349-A, appartementsindex 25

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden zijn op de www.veilingbiljet gepubliceerd en op te vragen ten kantore van de executerende notaris. Tot en met 24 mei kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notaris. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden 6 weken na gunning.
Het registergoed wordt, voor zover bekend, op dit moment niet bewoond door de eigenaar (en zijn gezin). Het registergoed is mogelijk verhuurd in strijd met artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek (het ‘huurbeding’). Omdat het registergoed woonruimte betreft waarop de artikelen 7:271 tot en met 277 Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn, is verlof van de voorzieningenrechter nodig voor het inroepen van het huurbeding.Het verlof is verleend bij beschikking van de voorzieningenrechter te Rotterdam op vier juni tweeduizend éénentwintig. De door de voorzieningenrechter gegeven ontruimingstermijn is dertig dagen nadat de beschikking is betekend. Pas na het aflopen van deze termijn kan de koper tot ontruiming overgaan. De ontruiming komt voor rekening en risico van de koper. De verkoper doet hierbij een beroep op de nietigheid van huur-, pacht- of andere gebruiksrechten en van de vooruitbetaling van huur- of pachtpenningen, alles voor zover deze zijn aangegaan of verricht in strijd met het huurbeding ten behoeve van de verkoper. De uitoefening van de (overige) bevoegdheden op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek wordt aan de koper overgelaten. De verkoper staat niet in voor de bevoegdheid van de koper tot ontruiming. Voor gebruik op andere grond dan huur geldt dat wat hiervoor is vermeld over de ontruiming.Er vindt geen verrekening van eventuele huur en/of waarborgsommen plaats. De inzetpremie (1% van het hoogste bod bij inzet), komt voor rekening van de verkoper. Voor rekening van koper: - het honorarium van de notaris; - de overdrachtsbelasting; - het kadastrale recht en de kosten van kadastrale recherche; - de kosten waarvoor een koper krachtens de wet aansprakelijk is. Bieders en mijners dienen zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan dient door de koper een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs, met een minimum van €15.000,00. De termijn van beraad als bedoeld in artikel 8 lid 2 AVVE eindigt op de zesde werkdag volgende op de afslag om vijf (5) uur in de middag of zoveel eerder als de verkoper al dan niet mocht hebben gegund. Informatie terzake het milieu, de fundering, de bestemming en/of aanschrijvingen is geplaatst op www.veilingbiljet.nl en kan worden opgevraagd bij de notaris. Van koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar het onderhavige registergoed, dan wel dat hij als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de verkoper/bank of de notaris.
Milieuinfo
Uit een schriftelijke inventarisatie bleek niet dat in dit perceel een ondergrondse brandstoftank aanwezig is.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Veiling
Dossiernummer
45286
Wijze van veilen
Hybride (zaal en internet)
Veilinglocatie
Venduehuis der Notarissen te 's-Gravenhage
Nobelstraat 5
2513 BC 's-Gravenhage
Kantoor
De Randamie & Verstoep Notarissen
mr B.R. de Randamie
Posthoornstraat 13-15
3011 WD Rotterdam
T: 010 433 03 55
F: 010 414 92 16
E: notaris@drv-notarissen.nl
Opbrengst veiling
€ 305.900,00

Financieel

Indicatie veilingkosten:
€ 6.858,00 (per 05‑05‑2021 om 10:37 uur)
Vve bijdrage
€ 1.663,56 per jaar

Veiling

Venduehuis der Notarissen te 's-Gravenhage
Nobelstraat 5
2513 BC 's-Gravenhage
Executieveiling hypotheek
Status: Veiling
Dossiernummer: 45286
Wijze van veilen: Hybride (zaal en internet)

Notaris

mr B.R. de Randamie
Posthoornstraat 13-15
3011 WD Rotterdam
T: 010 433 03 55

Onderhands bod

Tot en met 24 mei 2021 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 24-05-2021 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.