Over ons

Openbare Verkoop verzorgt de verkoop van registergoed in Nederland. Bijvoorbeeld van huizen, appartementen, commercieel vastgoed en grond (-posities). 

Gedwongen
Voor gedwongen verkopen staat Openbare Verkoop ten dienste van het Nederlandse notariaat. Achter de schermen wordt de ontwikkeling van het ICT-platform verzorgd. Voor het publiek wordt informatie verzorgd via de websites www.openbareverkoop.nl en www.veilingbiljet.nl.

Vrijwillig
De vrijwillige veilingen worden verzorgd voor het notariaat, de makelaardij, voor (regionaal werkende) veilingorganisaties en voor (semi-) publieke instanties. Er is ondersteuning vanuit het platform, met (private-label) websites en via Funda (wonen en in-business). 

Verkoopvormen
Naast de hybride veilingen, waarbij zowel via de zaal als via het internet wordt geboden, worden internet-only veilingen verzorgd. Deze zijn er in twee varianten, live (met veilingmeester) en timed (volledig geautomatiseerd). De vrijwillige openbare verkoop wordt ondersteund via de verkoop-bij-inschrijving. Het ICT-platform (Notapp) vervangt de alom bekende “gesloten enveloppen”. De dienst wordt ingezet voor woningcorporaties en voor het notariaat en de makelaardij.

Contact
Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Openbare Verkoop Exploitatiemaatschappij
Lt. Gen. van Heutszlaan 4  -  3743 JN Baarn
info@openbareverkoop.nl 


Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende online verkopen? Vul hieronder uw e-mailadres in: