Golfresidentie 111, DRONTEN

Omschrijving

Onderstaande gegevens zijn (deels) afkomstig van derden. Hieraan zijn geen rechten te ontlenen.

Het betreft een vrijstaande woning die is gelegen op het Golfpark en beschikt over een inpandige garage (ca. 32 m²) en een vrijstaande houten garage (ca. 42 m²), beiden met een elektrisch bedienbare sectionaal deur over de volle breedte.
Voorlopig energielabel B.
Gevels: spouwmuren, steen. Vloeren: beton. Dak met pannen gedekt, platte dak voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Achtertuin op het zuidwesten. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een grote serre van ca. 7,95 m x 4,15 m. In de serre ligt een natuurstenen vloer en is voorzien van twee schuifpuien en een elektrische kachel.

Er is een centraal stofzuigersysteem aanwezig, te gebruiken in de gehele woning.
De woning wordt verwarmd middels 2 elektrische CV units. Op de begane grond is een natuurstenen vloer (marmer) met vloerverwarming aanwezig, op de verdieping bevinden zich radiatoren.

Het perceel is groot 847 m². De woning heeft een inhoud van ca. 890 m³ (incl. garage) en een woonoppervlak van ca. 216 m² (excl. garage).

Energiebesparende voorzieningen:
- dubbel glas
- vloerisolatie
- muurisolatie
- dakisolatie

Begane grond:
Ruime entree, zwevend toilet met fonteintje, openslaande deuren naar de Z-vormige woonkamer van ca. 61,3 m² met een schuifpui en deur naar de tuin en een deur naar de serre (33 m²). De half open keuken (L-vorm) beschikt over een modern keukenblok met natuurstenen aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine- en de vaatwasmachine aansluiting.

Via de bijkeuken is er toegang tot de inpandige garage, met daarin een luik naar de bovengelegen bergvliering. Ook de elektrische CV unit en het centrale stofzuigersysteem gesitueerd bevinden zich daar.
De slaapkamer -met airco- op de begane grond is groot ca. 14,4 m² met aansluitend de badkamer, die is voorzien van een stoomcabine met whirlpool hoekbad en douche massage jets.

Verdieping:
Overloop met toegang tot een berging met de 2e elektrische CV unit. Twee ruime slaapkamers van 24,7 m² en 18,5 m². Via de slaapkamer aan de voorzijde is de walk-in closet te bereiken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een zwevend toilet.

Kosten VvE Golfresidentie: € 1.795,-- per jaar. Meer informatie over de Golfresidentie Dronten is te vinden op de website: https://golfresidentie.nl/

Bezichtiging

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Kenmerken

Type registergoed
Vrijstaand
Gebruik
Niet in gebruik
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
2001
Oppervlakte wonen
195 m2
Oppervlakte perceel
847 m2
Inhoud
855 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
Kadastraal bekend gemeente Dronten, sectie L nummer 399, groot 847 m2, alsmede het 1/450e aandeel in diverse mandelige terreinen

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Informatie van de VvE:

Een eigenaar van een woning is automatisch lid van de VvE Golf Residentie Dronten door het in eigendom verkrijgen van een woning/appartement.
Informatie is te vinden op de site www.golfresidentie.nl. Via Bewoners – VvE vindt u onder andere informatie over de items statuten, huishoudelijke reglementen, parkbijdragen, golfrechten, activiteiten en meer.

Voor betaling ineens heeft men de keuze uit machtiging of overboeking voor de aanvang van het jaar. De bijdrage is voor 2020 vastgesteld op € 1.795 per jaar. Termijnen per maand mogen alleen via automatische incasso worden voldaan. Voor het machtigingsformulier kunt u e-mailen naar penningmeester@vvegolfresidentie.nl.

Volgens de laatst goedgekeurde jaarstukken bedraagt de algemene reserve
€ 1.976.556 per 31 december 2018. De reserves en lasten worden verdeeld over 450 woningen.

Aan een woning zijn 2 speelrechten verbonden. Om te mogen spelen op de golfbaan moet men lid worden van de Golfclub Golfresidentie Dronten. De voorwaarden, procedure en tarieven vindt u terug op de site www.golfresidentie.nl.
Via GOLFCLUB – Lid worden en tarieven vindt u de nodige informatie om zich aan te melden als lid van de Golfclub.

Omdat de VvE Golf Residentie Dronten bij voorkeur correspondeert via de digitale weg is het van wezenlijk belang om te beschikken over het e-mailadres van de nieuwe eigena(a)r(en). Via de e-mail ontvangen de eigenaren o.a. facturen en uitnodigingen voor de ALV.

De koper van de woning dient over het jaar 2020 een bedrag te voldoen naar rato van het aantal resterende maanden, berekend over € 1.795,- per/jaar.
Milieuinfo
Zie bijlage > PDF-bestand
Bijzondere veilingvoorwaarden
Zie PDF bestand

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Het Notarieel
(dhr) F. Jansen
Eekwal 8
8011 LD ZWOLLE
T: 038 427 34 10
F: 038 422 22 19
E: info@hetnotarieel.nl
Bijzondere voorwaarden

Zie PDF bestand

Financieel

Inzetpremie:
1% voor rekening van verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 4.500,00 (per 16‑04‑2020 om 16:03 uur)
kosten te verhogem met pm-posten (per 16‑04‑2020 om 16:03 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 16‑04‑2020 om 16:03 uur)
OZB belasting
€ 632,00 per jaar
Waterschapslasten
€ 185,00 per jaar
VvE lasten Golfpark
€ 1.795,00 per jaar

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Veilingdossiernummer: 44744
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

(dhr) F. Jansen
Eekwal 8
8011 LD ZWOLLE
T: 038 427 34 10
F: 038 422 22 19

Inzetpremie

1% voor rekening van verkoper

Onderhands bod

Tot en met 13 mei 2020 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 13-05-2020 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.