Azaleastraat 15, WOLVEGA

Attentie

De woning is ontruimd. De sleutels zijn bij de notaris.

Omschrijving

het woonhuis met garage, ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Azaleastraat 15 te 8471 KA Wolvega.

De navolgende omschrijving van de woning is afkomstig uit het taxatierapport (aan welke omschrijving geen rechten kunnen worden ontleend):
"2-onder-1-kapwoning met aangebouwde stenen bijkeuken en garage en opbouw, vrijstaand overdekt terras, erf, tuin en ondergrond.
Begane grond: hal/entree met trapopgang, toiletruimte met closet en fontein en meterkast, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen en garage.
Verdieping: overloop met trapopgang en kastenwand, 4 slaapkamers, waarvan 2 met dakkapel en badkamer met wastafel, douchecabine, closet en ligbad."
Daarnaast zijn eventuele kenmerken van het verkochte afkomstig van derden. Ook daaraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Bezichtiging

woensdag 23 november 2022, van 13:30 tot 14:30 uur
Iemand van het notariskantoor zal bij de bezichtiging aanwezig zijn.

Kenmerken

Type registergoed
2-onder-1-kap
Gebruik
Bewoond/in eigen gebruik
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1995
Oppervlakte wonen
151 m2
Oppervlakte perceel
302 m2
Inhoud
500 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Kadastrale omschrijving
Kadastraal bekend gemeente Wolvega, sectie D, nummer 9091, groot drie are twee centiare (3.02 are).

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

De koper dient de koopsom, kosten en belastingen uiterlijk op 30 december 2022 te hebben voldaan.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u geadviseerd om het registergoed te bezichtigen, indien dit mogelijk is.
Wanneer (georganiseerde) bezichtiging mogelijk is, zullen de bezichtigingstijdstippen op de veilingsite worden gepubliceerd.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Voor nadere informatie aangaande het registergoed wordt ondermeer verwezen naar:
1. http://www.ruimtelijkeplannen.nl
2. http://www.bodemloket.nl/

Eveneens wordt verwezen naar de website van de gemeente (o.a. met betrekking tot de gemeentelijke regelgeving aangaande bestemming en huisvesting). Mocht u de door u gezochte informatie niet kunnen vinden, neemt u dan contact met de gemeente op.

Het registergoed heeft mogelijk enig onderhoud nodig. Verkoper (executant) geeft geen enkele garantie met betrekking tot de feitelijke en/of juridische staat van het registergoed.
Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wat betreft de bouwkundige, milieukundige, technische en/of feitelijke staat van het registergoed.

Voor zover aan de Verkoper bekend, is het verkochte thans in gebruik bij de rechthebbende(n), al dan niet tezamen met de zijnen. De verkoper heeft gegronde redenen om bij de daartoe bevoegde voorzieningenrechter geen verzoek in te dienen dat strekt tot het verkrijgen van het verlof tot het inroepen van het huurbeding als bedoeld in artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek.
De bevoegdheid om het registergoed na de veiling (eventueel) te ontruimen wordt overgelaten aan de koper, één en ander conform de veilingvoorwaarden.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Dossiernummer
45858
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Trip Advocaten & Notarissen
dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88
E: veilingen@trip.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% t.l.v. de verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 5.400,00 (per 17‑11‑2022 om 11:38 uur)
Not. hon., kad.rechten en btw (excl. de overdrachtsbelasting en eventuele ontruimingskosten) (per 09‑09‑2022 om 13:54 uur)

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Dossiernummer: 45858
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99

Inzetpremie

1% t.l.v. de verkoper

Onderhands bod

Tot en met 9 november 2022 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 09-11-2022 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.