Jakob Bruggemalaan 44, VEENDAM

Attentie

Bezichtiging mogelijk!

Omschrijving

de woning met vrijstaande berging, ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Jakob Bruggemalaan 44 te 9641 EW Veendam.

De navolgende, aangehaalde, tekst is afkomstig uit het taxatierapport, dus afkomstig van derden, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend:
"Begane grond: entree/hal met vloerverwarming en meterkast, kelder met diverse vaste kastruimte; woonkamer (ca 24 m2) v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming; woonkeuken met eenvoudig keukenblok, slaapkamer, badkamer met douchehoek en vaste wastafel, toilet met fonteintje, wasruimte/bijkeuken met witgoedaansluiting.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, moderne badkamer met luxe bubbelbad, aparte douche-, stoomcabine, designradiator, vaste wastafel, plavuizenvloer met vloerverwarming en mechanische ventilatie; toiletruimte alwaar cv installatie."

Op beide dakzijden liggen in totaal 24 zonnepanelen. Op de verdieping is een ruimte waar de verwarmingsinstallatie is geplaatst. Hier is ook de omvormer aanwezig.

Bezichtiging

woensdag 14 december 2022, van 13:00 tot 14:00 uur
Bij de bezichtiging zal iemand van het notariskantoor aanwezig zijn.

Kenmerken

Type registergoed
Vrijstaand
Gebruik
Bewoond/in eigen gebruik
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1909
Oppervlakte wonen
111 m2
Oppervlakte perceel
374 m2
Inhoud
275 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
Kadastraal bekend gemeente Veendam, sectie L, nummer 26, groot drie are vierenzeventig centiare (3.74 are).

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u geadviseerd om het registergoed te bezichtigen, indien dit mogelijk is.
Wanneer (georganiseerde) bezichtiging mogelijk is, zullen de bezichtigingstijdstippen op de veilingsite worden gepubliceerd.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Voor nadere informatie aangaande het registergoed wordt ondermeer verwezen naar:
1. http://www.ruimtelijkeplannen.nl
2. http://www.bodemloket.nl/

Eveneens wordt verwezen naar de website van de gemeente (o.a. met betrekking tot de gemeentelijke regelgeving aangaande bestemming en huisvesting). Mocht u de door u gezochte informatie niet kunnen vinden, neemt u dan contact met de gemeente op.

Het registergoed heeft mogelijk enig onderhoud nodig. Verkoper (executant) geeft geen enkele garantie met betrekking tot de feitelijke en/of juridische staat van het registergoed.
Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wat betreft de bouwkundige, milieukundige, technische en/of feitelijke staat van het registergoed.

Huurbeding:
Verkoper is niet bekend met verhuur of gebruik door derden. Aangezien verkoper niet met (voldoende) zekerheid heeft kunnen vaststellen dat er geen personen krachtens huurovereenkomst van het registergoed gebruik maken, heeft verkoper het verlof aangevraagd voor het inroepen van het huurbeding.
Door de rechtbank is het verlof verleend om het huurbeding in te roepen.
Volgens de beschikking mag de eventuele huurder niet eerder ontruimd worden, dan nadat 14 dagen zijn verstreken na het betekenen van de beschikking.

De bevoegdheid om het registergoed na de veiling te ontruimen wordt overgelaten aan de koper.
Over de ontruiming staat één en ander in de veilingvoorwaarden vermeld.


(Voor meer foto's van de woning: https://www.funda.nl/koop/veendam/huis-88341285-jakob-bruggemalaan-44/ )

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Dossiernummer
45908
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Trip Advocaten & Notarissen
dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88
E: veilingen@trip.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% t.l.v. de verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 5.100,00 (per 14‑12‑2022 om 09:34 uur)
Not. hon., kad.rechten en btw (excl. de overdrachtsbelasting en eventuele ontruimingskosten) (per 08‑11‑2022 om 14:15 uur)

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Dossiernummer: 45908
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99

Inzetpremie

1% t.l.v. de verkoper

Onderhands bod

Tot en met 30 november 2022 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 30-11-2022 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.