Irisstraat 36, ALMELO

Omschrijving

uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met inpandige en vrijstaande berging, erf, ondergrond en tuin. traditioneel gebouwd: gemetselde, gepleisterde buitenmuren. Houten kapconstructies. Betonnen en houten verdiepingsvloeren. Houten ramen, deuren en kozijnen aan binnen- en buitenzijde. Verwarming middels HR-combiketel in combinatie met radiotoren en electrische haard. Meterkast met voldoende groepen en aardlek. Platte daken bitumen gedekt.
Begane grond: entree met tegelvloer, lambrisering en spackwerk wanden, schroten plafond, houten kozijnen en deur met dubbel en enkel glas, rolluik, radiator,vaste trap naar 1e verd.
woonkamer met laminaatvloer, schroten plafond, houten kozijnen met dubbel glas, radiatoren, electrische kachel, rolluiken, meterkast met 5 groepen en 2 aardlek
Keuken met tegelvloer, gipsplaten plafond, verdiepte trapkast, houten kozijnen met dubbel glas, wasmachine-aansluiting, koelkast, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, radiator.
Portaal met plavuizen vloer, deels betegelde en spackwerk wanden, gipsplaten plafond, houten kozijn met enkel glas, radiator, toegang tot tuin middels enkele deur.
Toilet met tegelvloer, betegelde wanden, gipsplaten plafond, houten kozijn met enkel glas, radiator, hangeld toilet en fonteintje.
1e verdieping:
overloop met laminaatvloer, granol en laminaat wanden, zachtboard plafond, houten kozijn met enkel glas, radiator, rolluik.
Slaapkamer met vloerbedekking, zachtboard plafond, houten kozijn met enkel glas, radiator, rolluik.
Slaapkamer met vloerbedekking, inbouwkast, houten kozijnen met enkel glas, radiator, rolluik.
Badkamer met tegelvloer, betegelde wanden, kunststof schroten plafond, dakraam met enkel glas, radiator, douche en wasbak.

Bezichtiging

donderdag 26 september 2024, van 16:00 tot 17:00 uur
maandag 14 oktober 2024, van 14:00 tot 15:00 uur
Bestemming

Ten aanzien van de bestemming en het toegestane gebruik van het te veilen object wordt te dezen verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl. casu quo is het aan koper om zich bij de betreffende gemeente te informeren over het vigerende bestemmingsplan.

Kenmerken

Type registergoed
2-onder-1-kap
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1927
Oppervlakte wonen
80 m2
Oppervlakte perceel
183 m2
Inhoud
210 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Kadastrale omschrijving
kadastraal bekend gemeente Ambt-Almelo, sectie H nummer 5161, groot 1 are 83 ca. inhoud van de woning is een ruwe schatting

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Er is op dit moment geen opkoopbescherming binnen de gemeente Almelo.

Documenten

Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Veiling
Dossiernummer
46489
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Ter Braak Willems Twentse Notarissen
D.W.
Adastraat 1
7607 HA Almelo
T: 0546 82 25 55
F: 0546 81 58 94
E: info@terbraakwillems.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% tlv verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 4.642,00 (per 09‑09‑2024 om 09:52 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 09‑09‑2024 om 09:52 uur)

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Veiling
Dossiernummer: 46489
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

D.W.
Adastraat 1
7607 HA Almelo
T: 0546 82 25 55

Inzetpremie

1% tlv verkoper

Onderhands bod

Tot en met 2 oktober 2024 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 02-10-2024 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.