Gegevens wijzigen

Uw gegevens in "mijn account" 
Openbare Verkoop heeft diverse persoonsgegevens van u geregistreerd, als u inlogt via "mijn account" kunt u deze raadplegen. Sommige gegevens kunt u zelf aanpassen. Gegevens die dienen ter identificatie van u als bieder kunnen alleen worden gewijzigd na een bezoek aan de notaris.

Opnieuw naar de notaris
Bij wijziging van de persoonsgegevens die zijn opgenomen in de Registratieverklaring bezoekt u opnieuw een notaris. Dit is nodig als u een nieuw identiteitsbewijs in bezit heeft gekregen of als uw mobiel telefoonnummer is gewijzigd. In deze gevallen handelt u als volgt:

  • download het wijzigingsformulier en vul daarop de gegevens in van uw nieuwe identiteitsbewijs en/of uw nieuwe telefoonnummer;
  • onderteken op het notariskantoor het formulier en laat uw handtekening door de notaris legaliseren;
  • door het notariskantoor wordt een scan van het wijzigingsformulier met legalisatie en kopie van het gebruikte identiteitsbewijs gemaakt. Laat deze vanuit het notariskantoor verzenden naar info@openbareverkoop.nl.

U ontvangt na verwerking een e-mail met de bevestiging dat uw gegevens succesvol zijn gewijzigd.

Wijziging van uw e-mail adres
Een wijziging van uw e-mailadres verzorgt u zelf via "mijn account". Maar let op, deze wijziging wordt alleen in de systemen van Openbare Verkoop doorgevoerd. Uw Z Login account gegevens moet u separaat aanpassen, dat doet u hier. De aanpassing van uw e-mailadres bij Z Login is nodig als u in de toekomst een vergeten wachtwoord of gebruikersnaam wilt opvragen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende online verkopen? Vul hieronder uw e-mailadres in: