De Geasten 1, OUDEGA

Attentie

LET OP: i.v.m. de huidige virussituatie is de bezichtiging op 25 maart a.s. geannuleerd.

Omschrijving

Woonboerderij met carport, ondergrond, erf, oprijlaan en tuin.

De navolgende, aangehaalde, tekst is afkomstig van een derde:
"Begane grond: entree; woonkamer; hal met vide, toilet, meterkast en trapopgang; badkamer met inloopdouche, ligbad, twee wastafels en toilet; slaapkamer; bijkeuken met witgoedaansluiting en cv-opstelling; woonkeuken met openslaande deuren, keukenopstelling met spoeleiland en diverse inbouwapparatuur.
Verdieping: overloop met bergkast; 3 zere royale slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten; badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.
Vliering: via vlizotrap bereikbaar, bergzolder."

Bezichtiging

Geen bezichtiging mogelijk

Kenmerken

Type registergoed
Woonboerderij
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1906
Oppervlakte wonen
250 m2
Oppervlakte perceel
6340 m2
Inhoud
850 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Kadastrale omschrijving
Kadastraal bekend gemeente Oudega, sectie E, nummer 1223, groot drieëndertig are dertig centiare (33.30 are), nummer 1221, groot achttien are (18 are) en nummer 2068, groot twaalf are tien centiare (12.10 are).

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u uitdrukkelijk geadviseerd om het registergoed te bezichtigen.
Data en tijdstippen zijn gepubliceerd.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Voor nadere informatie aangaande het registergoed wordt ondermeer verwezen naar:
1. http://www.ruimtelijkeplannen.nl/
2. http://www.bodemloket.nl/kaart/
(delen uit informatie afkomstig van ruimtelijkeplannen.nl zijn gepubliceerd)

Eveneens wordt verwezen naar de website van de gemeente (o.a. met betrekking tot de gemeentelijke regelgeving aangaande bestemming en huisvesting). Mocht u de door u gezochte informatie niet kunnen vinden, neemt u dan contact met de gemeente op.

Gebruik:
Voor zover bekend is de woning onbewoond en nagenoeg ontruimd. Verkoper is niet bekend met verhuur of gebruik door derden. Volgens de basisregistratie personen staan er geen andere personen op het adres ingeschreven dan de eigenaar.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Trip Advocaten & Notarissen
dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88
E: veilingen@triplaw.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% t.l.v. de verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 4.850,00 (per 21‑02‑2020 om 09:43 uur)
Not. hon., kad.rechten en btw (excl. de overdrachtsbelasting en eventuele ontruimingskosten) (per 21‑02‑2020 om 09:43 uur)

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Veilingdossiernummer: 44705

Notaris

dhr. F. Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88

Inzetpremie

1% t.l.v. de verkoper

Onderhands bod

Tot en met 11 maart 2020 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 11-03-2020 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.