Woerdsestraat 1, ALTFORST

Attentie

Wijze van veilen: Internet-only Live (via openbareverkoop.nl)

Omschrijving

bedrijfspand met ondergrond, erf, parkeerplaats en overige toebehoren, staande en gelegen aan de Woerdestraat 1 te 6628 KA Alforst, kadastraal bekend gemeente Appeltern, sectie S, nummers 553, 574, 575 en 577, respectievelijk groot 22 are 80 centiare, 2 are 25 centiare, 7 are 45 centiare en 22 are 12 centiare

Blijkens de eigendomsinformatie van het Kadaster van het kadastrale perceel Appeltern, sectie S, nummer 575, is er sprake van een “Bestuursdwangbesluit of dwangsombesluit” op grond van de Woningwet, afkomstig uit een intern stuk met kenmerk “190” en ingeschreven op vier februari tweeduizend twintig.

Bezichtiging

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Kenmerken

Type registergoed
Bedrijfspand
Gebruik
Onbekend
Soort eigendom
Vol eigendom
Oppervlakte perceel
5462 m2
Kadastrale omschrijving
kadastraal bekend gemeente Appeltern, sectie S, nummers 575, 553, 577 en 574.

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
BESTEMMINGSPLAN INFORMATIE Het registergoed is gelegen in het bestemmingsplan: “Buitengebied West Maas en Waal” van de gemeente West Maas en Waal. De enkelbestemming van het registergoed is: “Bedrijf” en de dubbelbestemming van het registergoed is: “Waarde-Archeologie-Verwachtingswaarde Hoog”. Ten aanzien van de publiekrechtelijke bestemming heeft de Omgevingsdienst Rivierenland in een schrijven van 2 november 2020 het volgende aangegeven: “Gronden met de bestemming “Bedrijf” mogen o.a. gebruikt worden voor de uitoefening van een niet-agrarisch bedrijf, zoals weergegeven in bijlage 2 “Bedrijven (niet-agrarisch)”, met daaraan ondergeschikt: - bedrijfswoning(en), uitsluitend indien dit in bijlage 2 'Bedrijven (niet-agrarisch)' is aangegeven; - ondergeschikte detailhandel in eigen vervaardigde producten en streekgeproduceerde producten; - detailhandel als hoofdfunctie indien dit vermeld is in bijlage 2 'Bedrijven (niet-agrarisch)'; - met daarbij behorende gebouwen, bijbehorende bouwwerken en andere bouwwerken, in- en uitritten, groenvoorzieningen, erfverhardingen en parkeervoorzieningen. Voor dit adres is geen bedrijf opgenomen in de bijlage Bedrijven (niet-agrarisch). Voor het partycentrum en bed & breakfast die nu op dit adres gevestigd zijn, is op 18-12-2015 een vergunning verleend. In het bestemmingsplan is opgenomen dat door middel van een omgevingsvergunning kan worden afgeweken voor een bedrijf welke naar de aard en de invloed op de omgeving gelijk te stellen zijn aan vergelijkbare activiteiten in bijlage 8 “Staat van Bedrijfsactiviteiten”. Wij hebben de Staat van Bedrijfsactiviteiten als bijlage bij deze brief gevoegd.” De bijlage waarnaar verwezen wordt is gepubliceerd en te vinden onder de gepubliceerde stukken. PUBLIEKRECHTELIJKE BEPERKING Blijkens de eigendomsinformatie van het Kadaster van het kadastrale perceel Appeltern, sectie S, nummer 575, is er sprake van een “Bestuursdwangbesluit of dwangsombesluit” op grond van de Woningwet, afkomstig uit een intern stuk met kenmerk “190” en ingeschreven op vier februari tweeduizend twintig. Dit besluit is gepubliceerd en te vinden onder de gepubliceerde stukken. Bij gemeld schrijven van 2 november 2020 heeft de Omgevingsdienst Rivierenland aangegeven dat er – naast gemeld besluit – sprake is van een “Besluit wijziging last onder dwangsom” d.d. 13 maart 2020. Dit besluit is eveneens gepubliceerd en te vinden onder de gepubliceerde stukken. ONDERZOEKSPLICHT KOPER Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de verkoper of de notaris.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Vervallen (deze veiling gaat niet door)
Dossiernummer
45044
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only
Kantoor
Dirkzwager legal & tax
Sanne Beke
Velperweg 1
6824 BZ ARNHEM
T: 026 365 55 55
F: 026 351 07 93
E: veilingen@dirkzwager.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% voor rekening van koper
Indicatie veilingkosten:
€ 11.629,00 (per 20‑10‑2020 om 13:07 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 20‑10‑2020 om 13:07 uur)

Veiling

Internet-only
Executieveiling hypotheek
Status: Vervallen (deze veiling gaat niet door)
Dossiernummer: 45044
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

Sanne Beke
Velperweg 1
6824 BZ ARNHEM
T: 026 365 55 55

Inzetpremie

1% voor rekening van koper

Onderhands bod

Tot en met 3 november 2020 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 03-11-2020 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.