Ganzeweide 59, HEERLEN

Omschrijving

woonhuis met bedrijfsruimten en erf, Ganzeweide 59 te Heerlen, bestaande uit twee percelen, gezamenlijk groot 717 m2.

van dit object kon tot op heden geen taxatie plaatsvinden

de opgegeven woonoppervlakte, inhoud en aantal kamers berusten op een schatting.

Bezichtiging

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Bewoners van een woning die op grond van hypotheek wordt geveild, zijn wettelijk gehouden bezichtiging toe te staan.
Daar zijn de eigenaar en de andere ingeschreven personen door de notaris schriftelijk op gewezen.

Als de notaris met de bewoners tot afspraken komt omtrent het houden van (inloop)bezichtigingen, wordt dat hier vermeld onder opgave van datum en tijdstip.

Zolang hier nog geen afspraken zijn weergegeven, ligt onderzoek naar de mogelijkheden en tijdstippen van bezichtiging op de weg van gegadigden zelf.

Kenmerken

Type registergoed
Woonhuis
Gebruik
Overig
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1900
Oppervlakte wonen
150 m2
Oppervlakte perceel
717 m2
Inhoud
600 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
het woonhuis met loods, garage, ondergrond, erf, en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan de Ganzeweide 59 te 6413 GB Heerlen, kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie U nummers 483, groot zes are negentien centiare (6 a 19 ca) en 484, groot achtennegentig centiare (98 ca), laatstgemeld perceel is blijkens de kadastrale registratie bezwaard met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b. van de Belemmeringenwet Privaatrecht, zulks ten behoeve van N.V. D.S.M. te Heerlen krachtens de inschrijving in de Openbare Registers in het register Hypotheken 4 deel 2243 nummer 76 reeks Maastricht.

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
GEBRUIK – GEEN HUURBEDING
Voor zover bekend is dit object in gebruik bij de eigenaar. Naast de eigenaar is diens partner ingeschreven, alsook een afstammeling van hen en tot slot de partner van die afstammeling, allen meerderjarig.
Het ontbreekt de Verkoper en Notaris aan verklaringen van de ingeschreven personen omtrent hun titel tot gebruik, ondanks dat vragen daaromtrent expliciet en schriftelijk zijn gesteld. Aan het kantoor van de Notaris is door de partner mondeling verklaard dat lasten worden voldaan uit middelen van alle bewoners. Wanneer eenduidige schriftelijke verklaringen van de ingeschreven personen ter zake hun titel tot gebruik alsnog door de Notaris worden ontvangen zal de relevante informatie daarvan hier worden gepubliceerd.
Verkoper is tot op heden niet bekend met schriftelijke huurovereenkomst(en) met betrekking tot de Onroerende Zaak maar kan evenmin instaan voor de afwezigheid daarvan. Een eventueel nog door de Notaris te ontvangen huurovereenkomst zal hier worden gepubliceerd.
Verkoper heeft voorts gegronde redenen om het huurbeding niet in te roepen. Volgens de informatie van de Verkoper zal namelijk, ook met instandhouding van een zakelijke huurovereenkomst, kennelijk een voldoende opbrengst worden verkregen om alle hypotheekhouders die het beding hebben gemaakt en dit jegens de huurder kunnen inroepen, te voldoen.

BESTEMMING
Volgens informatie van de website van Omgevingsloket maakt dit object deel uit van het bestemmingsplan ''Heerlerheide West''.
Op grond daarvan is aan het object de bestemming ''Bedrijfsdoeleinden'' toegekend.
Een uitsnede van de plankaart en ook de bijbehorende regels zijn in deze publicatie opgenomen, waar nadrukkelijk naar wordt verwezen.
VOORTS blijkt voor dit object een bestemmingsplan in voorbereiding, genaamd ‘Aanpak Plancapaciteit Detailhandel Heerlen’.
Voor alle van toepassing zijnde regels, ook met betrekking tot (andere) besluiten en plannen aangaande het gebied waarin het object is gelegen, worden gegadigden verwezen naar hetgeen is gepubliceerd via www.omgevingswet.overheid.nl of de daarvoor in de plaats te treden website. Wanneer de informatie tot nadere vragen leidt is de gemeente de aangewezen instantie voor het verkrijgen van antwoorden.

ONVERMINDERD DEZE BIJZONDERHEDEN ZIJN OOK DE (BIJZONDERE) BEPALINGEN VAN DE GEPUBLICEERDE VEILINGVOORWAARDEN VAN TOEPASSING
Milieuinfo
Elders is de publicatie is het bodemrapportage opgenomen zoals in 2018 is verstrekt

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Veiling
Dossiernummer
46430
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Kantoor
Wyck Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@wycknotarissen.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de verkoper, ook bij niet-gunning
Indicatie veilingkosten:
€ 5.078,00 (per 30‑05‑2024 om 11:08 uur)
Voor voorwaarden en uitleg bij de kosten: zie bijlage (per 30‑05‑2024 om 11:02 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 30‑05‑2024 om 11:08 uur)

Veiling

Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Veiling
Dossiernummer: 46430
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60

Inzetpremie

1% ten laste van de verkoper, ook bij niet-gunning

Onderhands bod

Tot en met 17 juni 2024 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 17-06-2024 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.